MCD Supermarkt

Mijn MCD Aarle-Rixtel

Kies hier uw winkel

Bio+ natuurlijk!

Bio+ biedt, met meer dan 350 lekkere biologische producten van natuurlijke komaf, een oplossing voor ieder eetmoment. Bio+ is een unieke samenwerking tussen boeren en fabrikanten aan de ene kant en supermarkten aan de andere kant. Het doel is een uitgebreide keuze aan biologische producten bij jou in de supermarkt. Alles duidelijk onder een herkenbaar merk.

Bio+ producten zijn altijd biologisch. Want biologisch is goed voor de natuur, het dierenwelzijn en ook voor jou. Onze boeren maken niet of nauwelijks gebruik van kunstmatige- of chemische bestrijdingsmiddelen, de natuur kan grotendeels haar gang gaan en de dieren krijgen de rust en ruimte om op te groeien. Dat is voor ons heel natuurlijk!

Bio+ kaas is gemaakt volgens strikte biologische regels, waarbij onze koeien en geiten zoveel mogelijk buiten kunnen zijn en grazen op onbespoten weilanden. De koeien en geiten kunnen naar hartenlust grazen op de Hollandse weilanden waar allerlei grassen en klaver volop de kans krijgen om te groeien. Goed voor mens en dier én passend bij een natuurlijke en bewuste manier van leven. En dat proef je terug!

Onze plussen
Open en betrouwbaar dat is een van de vele plussen van Bio+. We vertellen je wie we zijn, delen onze verhalen en vermelden op iedere verpakking waar onze producten vandaan komen. We kennen onze producenten en leveranciers en weten waar onze producten vandaan komen. Uiteraard zijn alle producten biologisch. Door de jarenlange ervaring, de herkenbaarheid van ons merk, het bieden van kwalitatief goede en smaakvolle producten is Bio+ uitgegroeid tot een betrouwbaar biologisch merk. Met meer dan 350 biologische producten bieden we een ruime keuze, voor elk wat wils, ieder moment van de dag.

Lees verder


Noord Waarland kaas, van oorsprong de lekkerste

Noord Waarland kaas is een smaakvolle Noord Hollandse kaas, gemaakt van Noord Hollandse melk volgens een eeuwenoud speciaal recept. De Noord Waarland kaas is een beschermd streekproduct, dat van nature minder zout bevat. Noord-Hollandse kaas staat bekend om zijn rijke smaak. Waar nu Noord-Holland ligt, was vroeger zee. Daardoor heeft het gebied een kleibodem die ervoor zorgt dat het gras mals en gezond is. De melk is hierdoor van nature lekker vol en romig is. En dat geeft de kaas uiteindelijk die heerlijke smaak. U herkent deze kazen aan het rode zegel.

Lees verder


De lekkerste vleeswaren

Zoals reeds gezegd, voor de lekkerste vleeswaren bent u bij MCD aan het juiste adres. U vindt bij ons een zeer ruim assortiment vleeswaren van de beste kwaliteit. De bijzondere vleeswaren van Rokerij Pas kunnen we u zeker aanraden. Deze worden op traditionele, ambachtelijke manier bereid en worden vervolgens op traditioneel Brabantse wijze gerookt. Alle producten van Rokerij Pas zijn tevens volledig glutenvrij. In ons assortiment bevinden zich zowel binnenlandse als buitenlandse vleeswaren. Zo verkopen we bij MCD enkele specialiteiten uit het buitenland zoals Serranoham en Pain d'Ardenne. Ook vindt u bij ons vleeswaren met het KDV logo. Dit zijn vleeswaren van duurzaam varkensvlees. Wilt u hier meer over weten? Kijk dan op onze verantwoord pagina. www.mcd-supermarkt.nl/verantwoord/dier-en-welzijn/

Lees verder


Nieuw: Topselectie vleeswaren

Sinds kort verkopen wij een nieuw assortiment vleeswaren, genaamd Topselectie vleeswaren. Deze vleeswaren zijn, zoals de naam al doet vermoeden, van topkwaliteit. Alleen de lekkerste vleeswaren mogen deze naam dragen. De Topkwaliteit vleeswaren zijn met liefde gemaakt. Hierbij is vooral aandacht uitgegaan naar de smaak van de vleeswaren. Daarnaast is er voor gezorgd dat de vleeswaren lekker vers zijn. Door de speciale verpakking blijven ze ook langer vers! De verpakking is tevens hersluitbaar, waardoor u de vleeswaren makkelijk kunt bewaren. De Topselectie vleeswaren hebben een aantrekkelijke prijs en u heeft ruime keuze uit diverse soorten vleeswaren. Van rosbief en fricandeau naar heerlijk boeren uiengehakt en boeren kipfilet. Ervaar nu zelf de versheid en de lekkere smaak van onze Topselectie vleeswaren!

Lees verder© MCD Supermarkten 2024 - Privacybeleid - site by AmpedMijn dichtstbijzijnde MCD Supermarkt is

Kies uw locatie en toon de aanbiedingen die voor u van belang zijn!

×