MCD Supermarkt

Mijn MCD Aarle-Rixtel

Kies hier uw winkel

Bio+ natuurlijk!

Bio+ biedt, met meer dan 350 lekkere biologische producten van natuurlijke komaf, een oplossing voor ieder eetmoment. Bio+ is een unieke samenwerking tussen boeren en fabrikanten aan de ene kant en supermarkten aan de andere kant. Het doel is een uitgebreide keuze aan biologische producten bij jou in de supermarkt. Alles duidelijk onder een herkenbaar merk.

Bio+ producten zijn altijd biologisch. Want biologisch is goed voor de natuur, het dierenwelzijn en ook voor jou. Onze boeren maken niet of nauwelijks gebruik van kunstmatige- of chemische bestrijdingsmiddelen, de natuur kan grotendeels haar gang gaan en de dieren krijgen de rust en ruimte om op te groeien. Dat is voor ons heel natuurlijk!

Bio+ kaas is gemaakt volgens strikte biologische regels, waarbij onze koeien en geiten zoveel mogelijk buiten kunnen zijn en grazen op onbespoten weilanden. De koeien en geiten kunnen naar hartenlust grazen op de Hollandse weilanden waar allerlei grassen en klaver volop de kans krijgen om te groeien. Goed voor mens en dier én passend bij een natuurlijke en bewuste manier van leven. En dat proef je terug!

Onze plussen
Open en betrouwbaar dat is een van de vele plussen van Bio+. We vertellen je wie we zijn, delen onze verhalen en vermelden op iedere verpakking waar onze producten vandaan komen. We kennen onze producenten en leveranciers en weten waar onze producten vandaan komen. Uiteraard zijn alle producten biologisch. Door de jarenlange ervaring, de herkenbaarheid van ons merk, het bieden van kwalitatief goede en smaakvolle producten is Bio+ uitgegroeid tot een betrouwbaar biologisch merk. Met meer dan 350 biologische producten bieden we een ruime keuze, voor elk wat wils, ieder moment van de dag.


© MCD Supermarkten 2024 - Privacybeleid - site by AmpedMijn dichtstbijzijnde MCD Supermarkt is

Kies uw locatie en toon de aanbiedingen die voor u van belang zijn!

×