MCD Supermarkt

Mijn MCD Aarle-Rixtel

Kies hier uw winkel

Actievoorwaarden

Actievoorwaarden Kidz in de Keuken:
Van maandag 22 augustus (week 34) tot en met zaterdag 01 oktober 2022 (week 39) ontvangt u bij elke € 10,- die wordt besteed aan de kassa één stickerpack (m.u.v. statiegeld en de wettelijk niet toegestane artikelen*).

LET OP:  De spaarproducten zijn verkrijgbaar zolang de winkelvoorraad strekt. Hiervoor geldt dus OP=OP.

Actievoorwaarden Kidz in de Keuken:

Van maandag 22 augustus tot en met zaterdag 01 oktober 2022 ontvangt u bij elke € 10,- aan boodschappen* en geselecteerde actieproducten (spaarkoopjes) een stickerpack.

 • In een stickerpack zitten 4 stickers, waarvan er twee in het Kidz in de Keuken sticker-verzamelkookboek geplakt kunnen worden. Het Kidz in de Keuken sticker-verzamelkookboek is gratis verkrijgbaar bij onze kassa’s.
   
 • Voor zowel de stickerpacks, als de sticker-verzamelkookboeken geldt zolang de voorraad strekt dus OP=OP.
   
 • Op de kassabon staat het aantal te ontvangen stickerpacks.
   
 • De stickerpacks en sticker-verzamelkookboeken zijn uitsluitend verkrijgbaar bij MCD Supermarkt.
   
 • De stickerpacks en sticker-verzamelkookboeken mogen niet doorverkocht worden voor geld.
   
 • Druk- en zetfouten voorbehouden.
   
 • MCD Supermarkt behoudt zich te allen tijde het recht, zonder opgaaf van reden de actie stop te zetten of de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen. Een herziene versie van de actievoorwaarden zal op de website worden geplaatst.
   
 • Heeft u vragen, klachten en/of opmerkingen met betrekking tot deze actie, neem dan contact met ons op.
   
 • De getoonde informatie over de spaarproducten is de informatie die de leverancier beschikbaar heeft gesteld. MCD Supermarkt doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Lees daarom voor gebruik altijd de verpakking. De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft MCD Supermarkt deze niet van de leverancier ontvangen.

  *) Statiegeld, postzegels, rookwaren, sterke dranken, boeken, geneesmiddelen en zuigelingenvoeding type 1 zijn uitgesloten van de stickerpack verstrekking.


© MCD Supermarkten 2022 - Privacybeleid - site by AmpedMijn dichtstbijzijnde MCD Supermarkt is

Kies uw locatie en toon de aanbiedingen die voor u van belang zijn!

×