MCD Supermarkt

Mijn MCD Aarle-Rixtel

Kies hier uw winkel


Spaar nu voor superzachte handdoeken!

Vanaf maandag 17 oktober tot en met zaterdag 10 december kunt u bij MCD sparen voor hoge korting op superzachte handdoeken van hoge kwaliteit, in vier trendy kleuren: wit, antraciet, zacht roze en Cool Blue..

U krijgt al een spaarzegel bij elke € 5,- euro aan boodschappen*. En ook bij onze spaarkoopjes ontvangt u extra zegels. Met 20 spaarzegels is uw spaarkaart vol en kunt u, met een bijbetaling van € 3,79, een set van 2 handdoeken of één badlaken kopen in de winkel. Uw volle spaarkaart is daarmee € 8,- korting waard (adviesprijs 2 handdoeken of 1 badlaken €11,79). De zachtste handdoeken voor een zacht prijsje! Maak uw set compleet met vier bijpassende washandjes. Deze zijn zonder spaarkaart te koop voor maar € 2,99 per vier stuks.

  • U ontvangt spaarzegels tot en met zaterdag 10 december.
  • Volle spaarkaarten kunt u inleveren tot zaterdag 17 december of zolang de voorraad strekt.

Eigenschappen handdoeken:
Deze handdoeken zijn verkrijgbaar in vier trendy kleuren: wit, antraciet, zacht roze en Cool Blue. Ze zijn gemaakt van 100% katoen en dicht geweven, wel 450 gram katoen per vierkante meter. Hierdoor zijn ze heerlijk zacht en dik en drogen ze heel goed. 

Onderhoud:
Om jouw handdoeken, washandjes en badlakens goed vocht absorberend te krijgen en te behouden, raden we je aan de handdoeken vóór gebruik eerst een keer te wassen. Doe dit op maximaal 60°C in de wasmachine met gelijke kleuren en het liefst zonder wasverzachter. Na deze eerste wasbeurt krijgen de handdoeken namelijk hun absorptievermogen. Verder zijn ze droger bestendig en geschikt om te strijken.

LET OP: De handdoeken, badlakens en washandjes zijn verkrijgbaar zolang de winkelvoorraad strekt. Hiervoor geldt dus OP=OP.

Klik hier voor meer informatie over de actievoorwaarden van deze spaaractie:
KLIK HIER VOOR DE ACTIEVOORWAARDEN


*) over statiegeld, rookwaren, geneesmiddelen, babyartikelen tot 1 jaar, loten, cadeaukaarten en postzegels worden géén zegels verstrekt.
**) Kleuren op de afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijke kleuren. Kijk voor de werkelijke kleuren op de display in de winkel.
© MCD Supermarkten 2022 - Privacybeleid - site by AmpedMijn dichtstbijzijnde MCD Supermarkt is

Kies uw locatie en toon de aanbiedingen die voor u van belang zijn!

×