MCD Supermarkt

Mijn MCD Aarle-Rixtel

Kies hier uw winkel


Spaar voor multifunctionele schalen van Dutch Kitchen!

Vanaf maandag 16 januari tot en met zaterdag 11 maart kun je bij MCD Supermarkt sparen voor hoge korting op multifunctionele en duurzame schalen van Dutch Kitchen. De schalen kunnen in de oven (zonder deksel), magnetron, koeling en diepvries gebruikt worden. Ideaal dus voor het bereiden, bewaren en opnieuw verwarmen van gerechten.

Je krijgt al een spaarzegel bij elke € 5,- euro aan boodschappen* en bij aankoop van onze spaarkoopjes ontvang je extra zegels. Met 16 spaarzegels is de spaarkaart vol en kun je, met een kleine bijbetaling een mooie schaal uitkiezen. Spaar de 6-delige set compleet en ontvang in totaal meer dan 55% korting op de set!

  • Je ontvangt spaarzegels van maandag 16 januari tot en met zaterdag 11 maart.
  • Volle spaarkaarten kunnen worden inleveren tot en met zaterdag 18 maart of zolang de voorraad strekt.

Eigenschappen schalen:
De schalen zijn verkrijgbaar in 6 verschillende maten (180 ml, 370 ml, 630 ml, 1040 ml, 1500 ml, 2500 ml) met 6 verschillende kleuren siliconen sluitelastieken. De 6 verschillende maten kunnen handig in elkaar opgeborgen worden (deksels apart). Ze zijn gemaakt van duurzaam, zeer resistent borosilicaatglas, dat bestand is tegen krassen thermische schokken en geschikt is voor magnetron, oven (max. 275°C, zonder deksel!) en vriezer (max. -20°C). Borosilicaatglas is foodsafe en absorbeert geen geur, smaak of vlekken en is vaatwasmachine bestendig. De deksels zijn vervaardigd van BPA-vrij plastic. Ieder deksel heeft vier sluitclips. In het deksel van de 370ml, 630ml, 1040ml en 1500 ml (dus niet in de kleinste maat en grootste maat) zit een ventiel dat, bij gebruik in de magnetron, open gezet kan worden om luchtcondensatie op het eten te voorkomen. Let op: de deksels zijn niet geschikt voor de oven! Het siliconen sluitelastiek in het deksel zorgt voor een luchtdichte afsluiting en zijn makkelijk uit het deksel te verwijderen en schoon te maken.

LET OP:
De spaarproducten zijn verkrijgbaar zolang de winkelvoorraad strekt. Hiervoor geldt dus OP=OP.

*) over statiegeld, rookwaren, geneesmiddelen, babyartikelen tot 1 jaar, loten, cadeaukaarten en postzegels worden géén zegels verstrekt.
**) Kleuren op de afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijke kleuren. Kijk voor de werkelijke kleuren op de display in de winkel.


Klik hier voor de actievoorwaarden en de vraag-en-antwoord van deze spaaractie:
Actievoorwaarden  |   ➤ Vraag & antwoord


© MCD Supermarkten 2023 - Privacybeleid - site by AmpedMijn dichtstbijzijnde MCD Supermarkt is

Kies uw locatie en toon de aanbiedingen die voor u van belang zijn!

×