MCD Supermarkt

Mijn MCD Aarle-Rixtel

Kies hier uw winkel


Sparen voor kommen van Bowls & More

LET OP: De spaarproducten zijn verkrijgbaar zolang de winkelvoorraad strekt.
Hiervoor geldt dus OP=OP.

Heerlijk borrelen onder de zon! Spaar nu voor de multifunctionele kommen van Bowls & More en creëer in no-time een gezellige borreltafel. Of speel in op de trend van dit moment en serveer de smakelijkste komgerechten als pokébowl, rijst- en noedelrecepten of currybowls. De mogelijkheden zijn eindeloos!

De kommen van Bowls & More zijn handgemaakt in Spanje, vervaardigd van terracotta en voorzien van een reactief glazuur, waardoor iedere kom een uniek exemplaar is. Ze zijn verkrijgbaar in vier formaten; 9, 12, 14 en 20 cm), en in drie trendy kleuren; grijs, blauw en groen. Goed te combineren met elkaar of met de rest van je servieskast! Verder zijn de kommen vaatwasser bestendig en te gebruiken in zowel de oven als magnetron.

De kleinste kom is te gebruiken als serveerservies voor sausjes bij een barbecue of als tapaskommetjes bij de borrel. De twee middelste maten dienen zich perfect als snackkommetjes, pokébowl, als soepkom of bij het ontbijt. De grootste kom is perfect te gebruiken als saladekom of bij de barbecue als kom voor het gesneden stokbrood. Met een kleine bijbetaling van € 7,99 maakt u de set compleet met de bijpassende acaciahouten serveerplank (41cm). Ideaal als je borrelhapjes wilt uitserveren aan vrienden of familie tijdens een barbecue of feestje. Multifunctioneel dus en ze zien er ook nog eens heel gezellig uit.

Vanaf 27 juni ontvangt je bij elke € 5,- aan boodschappen* en bij diverse actieproducten uit de folder een (extra) Bowls & More spaarzegel. Met 12 spaarzegels is de spaarkaart vol en kun je een van de Bowls & More artikelen aanschaffen met flinke korting, tot wel 75%! U kunt sparen t/m zaterdag 6 augustus 2022. Volle spaarkaarten kunt u inleveren t/m zaterdag 13 augustus 2022.

*) Uitgezonderd rookwaren, sterke dranken, boeken, geneesmiddelen, zuigelingenvoeding type 1.

Klik hier voor meer informatie over deze spaaractie:
ACTIEVOORWAARDEN
 
© MCD Supermarkten 2022 - Privacybeleid - site by AmpedMijn dichtstbijzijnde MCD Supermarkt is

Kies uw locatie en toon de aanbiedingen die voor u van belang zijn!

×