MCD Supermarkt

Mijn MCD Aarle-Rixtel

Kies hier uw winkel


Spaar voor hoge korting op MasterPRO pannen!

Spaar van 11 september t/m 2 december voor hoge korting op MasterPRO pannen!

Je krijgt al een spaarzegel bij elke €5,- aan boodschappen* en bij aankoop van onze spaarkoopjes ontvang je extra zegels, met 30 spaarzegels is de spaarkaart vol. Lever je volle spaarkaart in voor 16 december en ontvang tot wel 58% korting in onze winkel bij aankoop van een premium pan. De MasterPRO pannen zijn PFAS-vrij en hebben een honingraat bodem met een keramische coating aan de binnenkant voor de perfecte anti-aanbak kookervaring. Ideaal voor hoge tempraturen zoals bakken, sauteren en friturenmaar ook voor slow cooking met een gelijkmatige warmteverdeling. Daarnaast zijn de pannen van geperst ijzer wat ze 50% lichter maakt dan de traditionele gietijzeren pan. Volle spaarkaarten kun je tot en met zaterdag 16 december inleveren. Voor deze spaaractie geldt OP=OP.

Bij deze actie kun je sparen voor de volgende pannen:

 • Koekenpan 20cm
 • Koekenpan 24cm
 • Koekenpan 28cm
 • Steelpan 16cm
 • Grillpan 28cm
 • Wok 24cm

Maak je kookervaring helemaal compleet met een 3delige set acacia houten keukengerei, deze is te koop zonder inlevering van een volle spaarkaart.

 

VEEL GESTELDE VRAGEN:

 • In welke winkels kan ik sparen voor de pannen van MasterPro?

In alle filialen van Boon’s Markt/ Boon’s Dagmarkt/ MCD supermarkt/ MCD Allledag/ De Buurtsuper en Boerenschuur kan er worden gespaard voor de MasterPro pannen.

 • Kan ik een MasterPro pan kopen in plaats van ervoor te sparen?

Het is niet mogelijk om een MasterPro pan te kopen zonder te sparen,

 • Wanneer kan ik zegeltjes bijkopen?

Zegels bijkopen is alleen mogelijk in de laatste week van de spaaractie en in de opruimweken. Het bijkopen is namelijk echt alleen bedoeld om je laatste kaart nog vol te krijgen, nadat het sparen is gestopt.

 • Wat is een keramische anti aanbak laag?

De pannen van MasterPro pannen hebben een keramische coating aan de binnenkant die uitstekende anti-aanbak eigenschappen biedt waardoor het gemakkelijk is om zónder aanbakken op zowel hoge temperaturen te bakken of frituren maar ook om op lage temperaturen slow cooking gerechten te bereiden. Omdat de MasterPro pannen niet aanbakken, zijn ze dus geschikt voor veel verschillende kooktechnieken maar ook heel gemakkelijk schoon te maken.

 • Wat is Cera+?

Dat is de naam van de keramische anti aanbak laag op MasterPro pannen en staat voor ‘keramisch’.

 • Wat betekent PFAS vrij?

Wanneer een product, zoals een koekenpan of kookgerei, wordt geadverteerd als "PFOA- en PFAS-vrij", betekent dit dat de antiaanbaklaag of het oppervlak deze chemicaliën niet bevat. Dit kan als een voordeel worden beschouwd omdat het de potentiële blootstelling aan deze chemicaliën vermindert en een veiligere optie biedt voor koken en voedselbereiding.

 • Waarom zijn de pannen zo zwaar?

De pannen zijn wat zwaarder dan de gemiddelde pan in het keukenkastje maar in vergelijking met gietijzer zijn de MasterPro pannen zo’n 50% lichter in gewicht. De MasterPro pannen zijn gemaakt van geperst ijzer, een materiaal dat bekend staat om zijn hoge dichtheid en sterkte. Geperst ijzer is veel dichter dan andere materialen die vaak in pannen worden gebruikt, zoals aluminium of roestvrij staal. De pannen worden volgens een speciaal productieproces gemaakt. De pannen zijn dus niet gemaakt van "gegoten" ijzer, maar van "geperst" ijzer. Hierdoor is de dikte van de wanden tot een minimum beperkt en dit resulteert in producten die lichter zijn dan de typische gietijzeren pannen. Gietijzeren pannen zijn vaak dik en zwaar uitgevoerd om een gelijkmatige warmteverdeling te garanderen en de warmte effectief vast te houden. Deze extra dikte draagt ook bij aan het totale gewicht van de pan. Waar normaal gietijzer een minimale totale dikte van ± 3,5 MM vereist, heeft MasterPro een dikte tot 2,2MM aan de bovenkant van de wanden en 3,5 MM dik aan de onderkant. Het resultaat is een basis die niet krom trekt en stabiel blijft, ongeacht de temperaturen.

 • Wat doet het honingraat structuur? Waarom is dit zo bijzonder?

De unieke honingraat structuur zorgt voor een betere verdeling van boter en olie waardoor je er minder van hoeft te gebruiken. Zo geniet je thuis nog gezonder van je maaltijd met MasterPro.

 • Voor welke warmtebronnen zijn de MasterPro pannen geschikt?

De MasterPro pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen (Inductie, Gas, Elektrisch, Vitro Ceremic, Halogeen) m.u.v. de barbecue en de oven (omdat het houten handvat beschadigd kan raken).

 • Kan mijn MasterPro op de barbecue?

Het wordt afgeraden om de pannen te gebruiken op barbecues en in ovens, omdat het houten handvat beschadigd kan raken. Oneigenlijk gebruik van de pannen valt buiten de garantie.

 • Kan ik mijn MasterPro pan elke dag gebruiken?

U kunt de MasterPro pan elke dag gebruiken vanwege hun duurzaamheid en veelzijdigheid in de keuken. Ze zijn uitstekend geschikt om warmte vast te houden en gelijkmatig te verdelen, waardoor ze ideaal zijn voor slowcooking of gerechten die een gelijkmatige warmteverdeling vereisen/verdeling nodig hebben. Ze zijn ook geschikt voor verschillende kooktechnieken zoals frituren, sauteren, bakken en meer.

 • Kan mijn MasterPro in de vaatwasser?

De MasterPro pannen kunnen zelfs in de vaatwasser, dit kan wel invloed hebben op de levensduur van de pan dus het advies is om het niet te doen. Vermijd het overmatig gebruik van zeep en laat zuur voedsel niet voor langere tijd in de pan staan. Met goed onderhoud kunnen deze pannen een leven lang meegaan en een betrouwbaar hulpmiddel worden voor dagelijks gebruik in de keuken.

 • Hoe maak ik mijn MasterPro pan schoon?

Voor de duurzaamheid van de pannen moeten deze goed onderhouden worden, dit betekent: zet de pan niet direct op hoog vuur zonder inhoud, maak hem schoon met heet water, afwasmiddel en een zachte borstel, droog hem volledig af. De MasterPro pannen kunnen zelfs in de vaatwasser, dit kan wel invloed hebben op de levensduur van de pan dus het advies is om het niet te doen. Vermijd het overmatig gebruik van zeep en laat zuur voedsel niet voor langere tijd in de pan staan. Met goed onderhoud kunnen deze pannen een leven lang meegaan en een betrouwbaar hulpmiddel worden voor dagelijks gebruik in de keuken.

 • Kan mijn acacia keukengerei in de vaatwasser?

Het Acacia keukengerei kan gereinigd worden in de vaatwasser maar het advies is om het niet te doen. Reinigen in warm water met weinig zeep heeft de voorkeur. Het hout altijd goed afdrogen met een theedoek en nog even extra aan de lucht laten drogen alvorens op te bergen.

 • Zit er garantie op mijn MasterPro pan?

In Nederland geldt wettelijk een garantie van 2 jaar op gekochte producten vanaf de datum van aankoop. De garantie dekt eventuele fabricagefouten en materiaalfouten binnen de genoemde periode. Breuk, verlies, slijtage of het onjuist gebruiken van dit product vallen hier niet onder. Ook oneigenlijk gebruik van de pannen (zoals bijvoorbeeld het gebruik op de barbecue of in de oven) valt niet onder de garantie. Bij twijfel zal de fabrikant de technici laten beoordelen of een klacht al dan niet onder de productgarantie valt.

Mocht u gedurende de looptijd van de spaaractie vragen hebben omtrent de garantie van de door u gekochte pan vernemen wij dit graag via onze klantenservice of in één van onze deelnemende supermarkten.

Na de actieperiode verwijzen wij u graag de aftersales service van onze leverancier. Voor vragen omtrent uw garantie verzoeken wij u per e-mail contact op te nemen met onze leverancier via het mailadres: sat@bergnereurope.com

Bij vragen over garantie altijd de volgende informatie vermelden: 1) voornaam, 2) achternaam, 3) volledig adres, 4) contact telefoon, 5) contact e-mail. 6.)aankoopbewijs (via foto) 7.) foto van het product en de breuk/het probleem

Bij het melden van een klacht is het essentieel om een foto van het aankoopbewijs en gedetailleerde afbeelding/video van het product bij te voegen; als het een breuk betreft graag ook een gedetailleerde foto van de breuk, zodat de technici van de leverancier een zo nauwkeurig mogelijke inschatting kunnen maken van de klacht.

 

Is uw vraag niet beantwoord? Neem dan contact op met onze klantenservice.


Klik hier voor de actievoorwaarden van deze spaaractie:
Actievoorwaarden

Het kan wèl! Sparen voor hoge korting op MasterPro pannen bij MCD Supermarkt!
 

*over statiegeld, sterke drank, rookwaren, geneesmiddelen, babyartikelen tot 1 jaar, loten en cadeaukaarten worden geen zegels verstrekt.


© MCD Supermarkten 2023 - Privacybeleid - site by AmpedMijn dichtstbijzijnde MCD Supermarkt is

Kies uw locatie en toon de aanbiedingen die voor u van belang zijn!

×