MCD Supermarkt

Mijn MCD Aarle-Rixtel

Kies hier uw winkel


Het beste vers, vriendelijke service & veel voordeel!

De mensen van MCD doen er alles aan om het u zo goed mogelijk naar de zin te maken. Dit doen zij onder andere door altijd te zorgen voor de beste versproducten. Door altijd vriendelijk te zijn, met veel service en goede bediening. En door te werken met één van de grootste inkooporganisaties van Nederland, zodat ook onze prijzen altijd oké zijn.

Beste vers
Op en top perfecte versproducten maken uw gerechten simpelweg lekkerder. Iedere goede kok zal dat bevestigen. Daarom zorgt MCD er altijd voor dat u in onze winkels uitsluitend het allerbeste vers vindt, zorgvuldig geselecteerd en met zorg vervoerd. Iedere dag weer. Wij werken altijd met gekwalificeerde vakmensen, die weten hoe zij topkwaliteit vers het beste kunnen verwerken om de smaken maximaal te behouden. Veel van onze producten worden dagelijks vers in onze winkels bereid, gebakken en gesneden. Wij helpen u daarnaast graag met goede tips en heerlijke recepten om met de beste versproducten de lekkerste gerechten te maken.

Vriendelijke service
MCD zorgt er niet alleen voor dat haar klanten altijd de allerbeste kwaliteit kunnen kopen, ook wordt aandacht besteed aan de kwaliteit van de dienstverlening. En met succes, want MCD is door de consument meerdere malen beoordeeld als de meest klantvriendelijke supermarkt van Nederland.

• Kunt u iets niet vinden? Vraag het ons. Wij helpen u graag.
• Zware boodschappen? Wij helpen u graag ze naar de auto te dragen!
• Aanbieding uitverkocht en er staat geen OP=OP bij? Dan krijgt u een waardebon! Zodra het artikel weer op voorraad is, krijgt u het uiteraard alsnog voor de actieprijs.
• Kunt u ergens niet bij? Vraag het één van onze medewerkers!
• Mist u iets in ons assortiment? Laat het ons weten! Wij proberen u binnen twee werkdagen een reactie te geven.
• Een onsje meer of minder? Wij snijden het graag voor u!
• Vragen over de beste bereiding? Wij adviseren u graag!

Veel voordeel
Doordat MCD is aangesloten bij inkooporganisatie Superunie, één van de grootste inkooporganisaties van Nederland, koopt zij haar producten zo in dat de prijs altijd oké is. Elke dag zijn onze inkopers bezig om zo in te kopen dat we de prijs voor u zo laag mogelijk kunnen houden. Daarnaast hebben we elke week een groot aantal aanbiedingen voor u, om het boodschappen doen nog extra voordelig te maken. De aanbiedingen vindt u uiteraard in de folder. Kijk hier voor de aanbiedingen van deze week.

Alleen het beste vers, de vriendelijkste service en veel voordeel is goed genoeg voor onze klanten. Want wij zijn pas tevreden als ook u zegt: "MCD, dat is mijn supermarkt!"


© MCD Supermarkten 2024 - Privacybeleid - site by AmpedMijn dichtstbijzijnde MCD Supermarkt is

Kies uw locatie en toon de aanbiedingen die voor u van belang zijn!

×