MCD Supermarkt

Mijn MCD Aarle-Rixtel

Kies hier uw winkel

Spaar nu voor Waboba buitenspeelgoed!

Kom dit voorjaar uit je stoel en achter de computer vandaan, zet je telefoon even op stil en ga met je partner, vrienden, kinderen of kleinkinderen naar buiten om je fit te spelen. Het is niet alleen goed voor je, maar het is ook nog heel leuk om met de Waboba producten te spelen!

Waboba is nog geen bekend merk in Nederland, maar in veel landen daarbuiten wel! Het is merk komt oorspronkelijk uit Zweden, waarbij de kwaliteit garant staat voor jarenlang speelplezier. Bovendien is buiten bezig zijn met Waboba producten goed voor je lijf en leden. Het is een oplossing voor het feit dat we teveel zitten, eten en te weinig bewegen.

Van 2 mei t/m 11 juni 2022 ontvangt u bij elke € 5,- aan boodschappen* en diverse actieproducten een Waboba spaarzegel. Spaar bij elke € 5,00 een zegel en extra zegels bij spaarkoopjes uit de weekfolder. Plak deze op de spaarkaart die u gratis ophaalt in de winkel. Met 15 spaarzegels is de spaarkaart vol en kun je een van de Waboba artikelen aanschaffen met korting tot wel 50%!

Klik hier voor meer informatie over deze spaaractie:
ACTIEVOORWAARDEN
VRAAG & ANTWOORD: WABOBA BUITENSPEELGOED


*) Uitgezonderd rookwaren, sterke dranken, boeken, geneesmiddelen, zuigelingenvoeding type 1.
© MCD Supermarkten 2022 - Privacybeleid - site by AmpedMijn dichtstbijzijnde MCD Supermarkt is

Kies uw locatie en toon de aanbiedingen die voor u van belang zijn!

×