MCD Supermarkt

Mijn MCD Aarle-Rixtel

Kies hier uw winkel

Betere kip

Op onze vleesafdeling zijn alle kipproducten van ‘Betere kip’. Betere Kip is kip van een langzamer groeiend ras. Deze kip is vitaler en gezonder, omdat deze kip langzamer groeit dan een snelgroeiend ras. De Betere kip krijgt natuurlijk daglicht, waardoor er voor de kippen een normaal en natuurlijk dag- en nachtritme is. Verder hebben de kippen meer leefruimte.

Er is tevens gezorgd voor zogenaamd afleidingsmateriaal. Een voorbeeld hiervan zijn strobalen waar de kippen op en rondom kunnen scharrelen en zich daardoor minder vervelen. Ook ligt er graanstrooisel op de grond, waar de kippen zich mee kunnen vermaken. Beter voor de kip en beter voor de kwaliteit van het vlees. Dat proeft u!

U kunt de Betere kip duidelijk herkennen aan de ronde, groene sticker op de verpakking met de tekst ‘Betere kip’.

Lees verder


Varkensvlees met een ster

Bij MCD koopt u varkensvlees dat is bekroond met één ster van de Dierenbescherming. Dit is smaakvol en puur vlees, geproduceerd met respect voor milieu én dier. MCD heeft afspraken gemaakt met diverse varkensboeren om het welzijn van de dieren te verbeteren en hun natuurlijke gedrag te stimuleren. Zo is in de stallen voldoende afleidingsmateriaal aanwezig. Hierbij staat niet alleen het dierenwelzijn, maar ook ons milieu centraal. En dit alles proeft u terug in het vlees.

 

Lees verder


Twee sterren rundvlees

Het overgrote deel van het rundvlees dat u bij MCD koopt is bekroond met twee sterren van de Dierenbescherming. Dit geeft aan dat dit rundvlees op een diervriendelijker wijze is geproduceerd. Veel van onze rundvleesproducten komen van de boerderij van Henk Broeders uit Berkel-Enschot. Henk verbouwt het voer voor zijn runderen zelf, waardoor ze genieten van een uitgekiend menu van natuurlijke voeding. De zorg en toewijding maken de runderen krachtig en gezond. Daarom is het duurzame rundvlees bij MCD heerlijk én eerlijk! Wilt u meer lezen over het Beter Leven Keurmerk? Kijk dan op www.beterlevenkeurmerk.nl.

Lees verder© MCD Supermarkten 2023 - Privacybeleid - site by AmpedMijn dichtstbijzijnde MCD Supermarkt is

Kies uw locatie en toon de aanbiedingen die voor u van belang zijn!

×