MCD Supermarkt

Mijn MCD Aarle-Rixtel

Kies hier uw winkel

De Hollandse witlof van Albert en Bertine Bruins uit IJsselmuiden

Onze witlof komt rechtstreeks van familiebedrijf Bruins IJssellof. Witlofkwekerij Bruins IJssellof bv is een echt familiebedrijf. Albert en Bertine Bruins zijn de 2e generatie die aan het roer staan van deze moderne witlofkwekerij in tuinbouwgebied Koekoekspolder in IJsselmuiden. De oprichters van het bedrijf, Egbert en Riet Bruins, hebben inmiddels een stapje terug gedaan. In de afgelopen 30 jaren hebben zij samen met zoon Albert hard gewerkt aan de ontwikkeling en uitbreiding van het bedrijf.


Op hun vindt u meer informatie over dit mooie Hollandse versproduct:
www.vitalof.com/over-vitalof/bruins-ijssellof/

Lees verder


Xenia peer

De Xenia peer verkleurt van groen (knapperig als een appel) naar geel (lekker zacht). Eet hem zonder knoeien uit de hand, in een warm of koud gerecht of maak er perensap van. De Xenia peer is makkelijk, veelzijdig, gezond en lekker zoet!

De Xenia peer is een kruising van de Triomphe de Vienne en Krier. Het is een grove, groene peer, die langzaam geel kleurt. De peer kenmerkt zich door een frizoete smaak en stevig vruchtvlees met een zachte, eetbare schil.

De Xenia zit boordevol voedingsstoffen, vitaminen en mineralen. Bovendien kan deze vezelrijke peer helpen om overgewicht te voorkomen, doordat de Xenia weinig calorieën bevat en na consumptie een prettig verzadigd gevoel geeft.

Lees verder


Winters genieten met spruitjes uit Zeeland

Spruitjes horen bij de winter. Op het bedrijf van Klompe en Van der Linde worden onze spruitjes geteeld. Zij gaan direct van het land naar de winkel. Spruitjes zitten boordevol vitamines en mineralen en komen dagelijks vers van het land. Spruitjes moeten niet te lang koken, 10 minuten aan de kook is prima. Ze zijn eindeloos te varieren.

Lees verder


Oerfruit, natuurlijk lekker!

Bij MCD voeren we het label OER-fruit. Dit staat voor de beste kwaliteit uit de boomgaard. De ambachtelijkheid en expertise van onze telers vormen de garantie voor kwaliteit en vertrouwde herkomst. De appels en peren op onze groente- en fruitafdeling zijn uiteraard meerdere malen gecontroleerd op kwaliteit. U vindt bij ons dan ook alleen de allerlekkerste appels en peren. Op de website van Oerfruit vindt u meer informatie over het oerfruit en inspiratie om in de keuken aan de slag te gaan met appels en peren www.oer-fruit.nl.

Lees verder


Zelf vers sinaasappelsap persen!

Bij MCD kunt u zelf uw verse sinaasappelsap persen! Het apparaat staat op de groente- en fruitafdeling en met slechts één druk op de knop heeft u een flesje vol heerlijk vers sap. U kunt het verse sap in de koelkast tot 24 uur na uw aankoop bewaren. Uiteraard zit het sap boordevol vitaminen en past dit in een bewuste levensstijl. In veel van onze winkels kunt u tevens een heerlijke verse smoothie tappen. Gezond en lekker was nog nooit zo makkelijk!

Lees verder



© MCD Supermarkten 2024 - Privacybeleid - site by Amped



Mijn dichtstbijzijnde MCD Supermarkt is

Kies uw locatie en toon de aanbiedingen die voor u van belang zijn!

×