MCD Supermarkt

Mijn MCD Aagtekerke

Kies hier uw winkel

Veldhoeve kip, culinaire kip voor bijzondere momenten!

Sinds kort verkopen wij iets nieuws én heel bijzonders bij MCD; Veldhoeve kip. Dit is een heel speciaal product waarmee we u graag kennis willen laten maken. Wat de Veldhoeve kip zo uniek maakt, is dat alles op de eigen boerderij gebeurt; het opfokken van de moederdieren, de productie van de eieren, het uitbroeden van de kuikens en het opgroeien van de kuikens. Hierdoor hoeft er geen transport van de dieren plaats te vinden en dit komt de gezondheid van de kippen zeker ten goede. Daarnaast krijgen de dieren de beste zorg. De kuikens kunnen in eigen tempo, met veel ruimte en daglicht tot vitale en gezonde kippen opgroeien. Zo kunnen zij de kip leveren van de beste kwaliteit.

Bij De Veldhoeve houden ze een eigen kippenras; ‘De Twentse blauwe’. Deze kippen zijn te herkennen aan hun opvallende koekoekskleur. Met de Twentse Blauwe stellen Marc en Annet ten Velde henzelf als doel een gezonde, traceerbare en smaakvolle scharrelkip te laten groeien. Zij garanderen een gezonde en eerlijke kip van de hoogste kwaliteit, met een stevige structuur en intense smaakbeleving. Deze kwaliteit en smaak verkrijgen zij enerzijds door het unieke ras en anderzijds door een uitgebalanceerde en authentieke voeding met tenminste 70% graan.

De Veldhoeve kip is niet zomaar een kip. Deze culinaire kip is gemakkelijk te bereiden, echt heel smaakvol en daarmee uitermate geschikt voor bijzondere momenten. Oftewel, als u lekker wilt tafelen met familie en/of vrienden, kies dan voor onze Veldhoeve kip.


© MCD Supermarkten 2019 - Privacybeleid - site by AmpedMijn dichtstbijzijnde MCD Supermarkt is

Kies uw locatie en toon de aanbiedingen die voor u van belang zijn!

×

Mijn dichtstbijzijnde MCD Supermarkt is

Kies uw locatie en toon de aanbiedingen die voor u van belang zijn!

Zoek mijn dichtstbijzijnde MCD Supermarkt

×