MCD Supermarkt

Mijn MCD Aagtekerke

Kies hier uw winkel

 

Actievoorwaarden

Van 4 februari tot en met 30 maart 2019 krijgt u voor elke € 5,- die u bij ons besteedt aan boodschappen* een spaarzegel. Met een volle spaarkaart (30 zegels) betaalt u tot wel 75% minder voor een dekbed van hotelkwaliteit. Alle dekbedden worden geproduceerd volgens de hoge kwaliteitsnormen en de standaarden van Van der Valk. De luxe dekbedden worden dan ook in de suites gebruikt van de Van der Valk hotels.

U kunt sparen voor de volgende dekbedden:

  • 140x200 cm van €79,95 voor € 19,95
  • 240x200 cm van €109,95 voor € 39,95

Geniet thuis van de luxe en het comfort van dit exclusieve dekbed. De microfibre buitenhoes zorgt voor een heerlijk zacht gevoel en een optimale ventilatie. U slaapt hierdoor onder een fris dekbed! De holle vezel in het dekbed reguleert de temperatuur op een prettige manier, zo slaapt u ook lekker tijdens warmere nachten. U kunt het dekbed makkelijk wassen en het is 100% anti-huisstofmijt!

Extraatje!
Dat Van der Valk dezelfde dekbedden gebruikt, kun je zelf gaan ervaren want bij aankoop van een dekbed ontvang je een kortingsvoucher voor een Van-der-Valk-arrangement!

Maak uw slaapervaring compleet met een boxspring bed en bedlinnen van Van der Valk. Hiervoor kunt u niet sparen, maar u kunt het tegen een gereduceerd tarief aanschaffen via de Van der Valk webshop! Let op: het gereduceerde tarief geldt niet voor producten die u elders op de Van der Valk site tegenkomt.

*) Let op: over rookwaren, geneesmiddelen, beltegoed, kansspelen en statiegeld worden geen spaarzegels verstrekt.
Met 1 spaarkaart kunt u 1 dekbed aanschaffen.
GA NAAR DE VAN DER VALK WEBSHOP


© MCD Supermarkten 2019 - Privacybeleid - site by AmpedMijn dichtstbijzijnde MCD Supermarkt is

Kies uw locatie en toon de aanbiedingen die voor u van belang zijn!

×

Mijn dichtstbijzijnde MCD Supermarkt is

Kies uw locatie en toon de aanbiedingen die voor u van belang zijn!

Zoek mijn dichtstbijzijnde MCD Supermarkt

×