MCD Supermarkt

Mijn MCD Aagtekerke

Kies hier uw winkel

 -

Verveel u niet deze zomer met onze (reis)spellen!

Zo vlak voor de zomervakantie hebben wij weer een leuke spaaractie voor u. Vanaf maandag 11 juni tot en met zaterdag 7 juli kunt u sparen voor korting op de leukste (reis)spellen.

Speel onderweg, op de camping of gewoon thuis de leukste gezelschapsspellen. De spellen zijn geschikt voor jong en oud. U hebt de keuze uit Domino Junior, Vier, MyRummy en Autobingo. Met een volle spaarkaart betaalt u nog maar € 1,95 per spel.

Autobingo:
Onderweg is er veel te zien: koeien in de wei, een bus, kerk of trein. Houd de speelkaart bij de hand en streep af wat u tegenkomt. Wie heeft het eerst alles van zijn kaart weggestreept? De reis is nog nooit zo snel gegaan!

Domino Junior:
Leg een zo lang mogelijke rij van deze vrolijke kaartjes. De plaatjes op de kaartjes zijn allemaal vrolijk gekleurd en aantrekkelijk voor (kleine) kinderen.

MyRummy:
Zoals de naam al doet vermoeden, lijkt dit spel erg op het welbekende spel met cijfers en jokers. Wie legt als eerste al zijn kaarten weg en heeft dus als eerste zijn bordje leeg?

Vier:
Wie heeft het eerst vier van zijn gekleurde fiches horizontaal, verticaal of diagonaal weten te plaatsen? Houd de fiches van de tegenstander in de gaten en probeer de grote winnaar te worden!

Tijdens de actieperiode krijgt u bij elke € 5,- aan boodschappen* van ons een spaarzegel en bij 30 zegels is uw spaarkaart vol. Daarnaast zijn er ook weer spaarkoopjes, speciale aanbiedingen waar u extra zegels bij krijgt. Volle spaarkaarten kunnen worden ingeleverd tot en met zaterdag 14 juli 2018.

* Er worden geen zegels verstrekt over statiegeld, rookwaren, beltegoed, kansspelen en geneesmiddelen.

Prijswijzigingen voorbehouden


© MCD Supermarkten 2018 - Privacybeleid - site by AmpedMijn dichtstbijzijnde MCD Supermarkt is

Kies uw locatie en toon de aanbiedingen die voor u van belang zijn!

×

Mijn dichtstbijzijnde MCD Supermarkt is

Kies uw locatie en toon de aanbiedingen die voor u van belang zijn!

Zoek mijn dichtstbijzijnde MCD Supermarkt

×