MCD Supermarkt

Mijn MCD Aagtekerke

Kies hier uw winkel

Robuust spaaractie

Dit najaar kunt u sparen voor hoge korting op Robuust bakpannen van BK. De korting kan oplopen tot wel 75%! Deze spaaractie loopt van maandag 17 september tot en met zaterdag 1 december 2018. U kunt sparen voor een braadslee, 3 verschillende formaten braadpannen, 2 koekenpannen en een wok.

Alleskunners
De bakpannen uit de serie Robuust zijn opvallende bak- en braad alleskunners. De pannen zijn oersterk door het geëmailleerde staal waarvan ze gemaakt zijn. Daarnaast geleidt dit staal de warmte goed zodat u energiezuinig en snel kunt bakken en braden. De binnenkant van de pannen is voorzien van een antiaanbaklaag waardoor niets blijft kleven aan de pan. De pannen zijn vaatwasmachine bestendig zodat u geen omkijken heeft naar het schoonmaken ervan.

Warmtebronnen

U kunt de bakpannen gebruiken op alle warmtebronnen. Of u nu kookt op keramisch, gas, elektrisch of inductie: deze pannen zijn er geschikt voor! Daarnaast kunt u ze ook in de oven gebruiken. De pannen zijn geschikt tot een temperatuur van 160 graden Celsius (de braadslee en braadpannen zelfs tot 230 graden Celsius!). De braadpannen zijn voorzien van een stevige vuurvaste greep. De wok en koekenpannen hebben een stevige koudgreep.

Hoe kunt u sparen?
Bij elke 5 euro aan boodschappen* ontvangt u een BK zegel. Tevens ontvangt u extra zegels bij de speciale koopjes uit de folder. Deze spaarzegels plakt u op de spaarkaart en met 40 zegels is de kaart vol. Volle spaarkaarten kunt u inleveren tot en met zaterdag 8 december.

*) Let op: over wettelijk niet toegestane artikelen (rookwaren,  geneesmiddelen, beltegoed en kansspelen) worden geen spaarpunten verstrekt. Ook over statiegeld worden geen zegels verstrekt.

Producten                       Normale Prijs                Bijbetaling met volle spaarkaart
Braadslee 35 cm.             42,98                              9,99
Braadpan 18 cm.             42,98                              9,99
Braadpan 22 cm.             49,98                             13,99
Braadpan 26 cm.             59,98                             15,99
Koekenpan 24 cm.          39,98                             11,99
Koekenpan 28 cm.          44,98                             12,99
Wokpan 28 cm.               49,98                            15,99


© MCD Supermarkten 2020 - Privacybeleid - site by AmpedMijn dichtstbijzijnde MCD Supermarkt is

Kies uw locatie en toon de aanbiedingen die voor u van belang zijn!

×

Mijn dichtstbijzijnde MCD Supermarkt is

Kies uw locatie en toon de aanbiedingen die voor u van belang zijn!

Zoek mijn dichtstbijzijnde MCD Supermarkt

×