MCD Supermarkt

Mijn MCD Aagtekerke

Kies hier uw winkel


Sparen voor Mepal to go

Neem jij ook vaak eten en drinken mee voor onderweg? Spaar dan vanaf maandag 10 februari mee voor 50% korting op to go producten van Mepal. Je kunt sparen voor lunchpotten, drinkflessen, snackpotten en veel meer!

In deze periode krijg je bij besteding van elke € 5,-* aan boodschappen en bij geselecteerde spaarkoopjes een spaarzegel. Met 16 zegels is je spaarkaart vol en schaf je de handigste producten voor een zeer lage prijs aan. Alle producten waar je voor kunt sparen kun je reinigen in de vaatwasser. Dus maak die salade, boterhammen, yoghurt, limonade of soep en neem met je mee!

Elk product heeft een handigheidje. Zo is de dop van de drinkfles voorzien van een lusje. Hier kun je hem aan meenemen. Of als je de fles niet gebruikt en je de dop eraf haalt, bevestig je de dop met de lus aan de fles!

De saladebox heeft een extra deksel waarin je je bestek meeneemt. Hier vind je ook een potje waarin je dressing of kruiden mee kunt nemen. De spaarproducten van Mepal zijn dus niet alleen handig, maar ook slim!

Zorg voor lekker eten en drinken waar je ook bent. Met de to go producten van Mepal blijft jouw eten en drinken onderweg heerlijk vers. Van lunchbox en snackpot tot drinkfles. Voor op je werk, in de trein of een spontane picknick. Bepaal altijd en overal wat je eet en drinkt. 

*) over statiegeld, rookwaren, geneesmiddelen, babyartikelen tot 1 jaar, loten en cadeaukaarten worden geen zegels verstrekt.WAAR KUN JE VOOR SPAREN

LUNCHBOX

Eet tijdens je dag lekker, goed en gezond. Geniet van een lekker broodje, salade of warme maaltijd die je probleemloos mee kunt nemen in deze lunchbox. Geschikt voor maximaal 4 boterhammen.

Spaar voor de lunchbox midi in de kleur wit of blauw. Tegen inlevering van een volle spaarkaart betaal je geen € 8,99 maar € 4,49!

DRINKFLES

Met deze hippe drinkfles zit je nooit meer zonder drinken Handig mee te nemen door het lusje. Met een inhoud van 500 ml. hoef je geen dorst te hebben!

Spaar voor een drinkfles in de kleur wit of blauw. Tegen inlevering van een volle spaarkaart betaal je geen € 8,99 maar slechts € 4,49

LUNCHPOT

Het grote voordeel van deze beker met 2 compartimenten is dat wat knapperig moet blijven, dat ook blijft. Neem je cruesli, muesli of granola gescheiden van je yoghurt of je croutons gescheiden van je soep mee. Neem 500 ml. yoghurt of soep mee een 75 gram muesli of croutons.

Spaar voor de lunchpot in de kleur wit of blauw. Tegen inlevering van een volle spaarkaart betaal je geen € 14,99 maar € 7,49

SNACKPOT

Neem een snelle snack na het sporten of een lekker tussendoortje mee in de snackpot. De pot is lekdicht en kan tegen een stootje. Dus gooi in je tas en ga erop uit! Inhoud is 500 ml.

Spaar voor een lunchpot in de kleur wit of denim. Tegen inlevering van een volle spaarkaart betaal je geen € 8,99 maar nog maar € 4,49

BESTEKSET

Ideaal om mee te nemen naar werk, op vakantie of tijdens een dagje uit. Het bestek zit in een kunststof houder zodat je alles makkelijk bij elkaar houdt.

Spaar voor de bestekset in de kleur wit. Tegen inlevering van een volle spaarkaart betaal je geen € 9,99 maar slechts € 4,99

SALADEBOX

Je neemt je uitgebreide salade makkelijk mee in deze saladebox. De box is zo ruim dat je de salade in de box kunt mengen. In het bovenste compartiment kun je bestek kwijt en vind je een bakje voor je dressing.

Spaar voor een saladebox in de kleur wit. Tegen inlevering van een volle spaarkaart betaal je geen € 15,99 maar € 7,99


Actievoorwaarden spaaractie

Neem jij ook vaak eten en drinken mee voor onderweg? Spaar dan vanaf maandag 10 februari tot en met zaterdag 28 maart 2020 voor 50% korting op Mepal to go producten. Je krijgt bij besteding van elke € 5,-* aan boodschappen en bij geselecteerde spaarkoopjes een  spaarzegel. Met 16 zegels is je spaarkaart vol.

Actievoorwaarden

 • Van maandag 10 februari tot en met zaterdag 28 maart 2020 ontvang je bij elke € 5,- aan boodschappen* en geselecteerde actieproducten (spaarkoopjes) een spaarzegel.
 • Met 16 zegels is je spaarkaart vol en kun je je spaarkaart inwisselen voor 50% korting op een van onze Mepal to go spaarproducten.
 • Volle spaarkaarten kunnen worden ingeleverd t/m zaterdag 11 april 2020.
 • Mepal to go artikelen zijn niet te koop bij MCD zonder volle spaarkaart.
 • Op de kassabon staat het aantal te ontvangen zegels.
 • De actiekorting geldt alleen bij inlevering van een geldige volle spaarkaart met hele originele zegels.
 • Volle spaarkaarten en/of zegels kunnen niet worden ingewisseld voor contant geld of een andere waarde compensatie.
 • Het is niet toegestaan om de Mepal to go producten aan derden te verkopen.
 • De Mepal to go spaarproducten zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt.
 • Voor de actie geldt OP=OP.
 • Druk- en zetfouten voorbehouden.
 • MCD behoudt zich het recht om de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen en de actie voortijdig te beëindigen.
 • Heb je vragen, klachten en/of opmerkingen met betrekking tot deze actie, neem dan contact met ons op via: https://www.mcd-supermarkt.nl/contact/contact-mcd/.

De getoonde informatie over de Mepal to go spaarproducten is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld. MCD doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Lees daarom voor gebruik altijd de verpakking. De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft MCD deze niet van de fabrikant ontvangen.


* Over statiegeld, rookwaren, sterke drank, geneesmiddelen, bel- en datategoeden, postzegels, cadeaukaarten, boeken, babyartikelen tot 1 jaar, loten en cadeaukaarten worden geen zegels verstrekt.


© MCD Supermarkten 2020 - Privacybeleid - site by AmpedMijn dichtstbijzijnde MCD Supermarkt is

Kies uw locatie en toon de aanbiedingen die voor u van belang zijn!

×

Mijn dichtstbijzijnde MCD Supermarkt is

Kies uw locatie en toon de aanbiedingen die voor u van belang zijn!

Zoek mijn dichtstbijzijnde MCD Supermarkt

×