MCD Supermarkt

Mijn MCD Aagtekerke

Kies hier uw winkel

Ontbijt

Niks fijner dan ’s ochtends wakker worden in een huis dat ruikt naar afgebakken broodjes, vers geperste vruchtensappen en koffie! Wakker worden tijdens Kerst is dubbel zo fijn, want er staan feestelijke dagen vol samenzijn en harmonie voor de deur.

Begint u de dag met een gekookt eitje, broodjes, kerststol en sinaasappelsap of pakt u het uitgebreider aan? Met een bessen-kaneelsmoothie zet u een verrassend winters drankje op tafel, bomvol fruit dus supergezond!

Voor kinderen is Kerst extra spannend. Veel kinderen vinden het leuk om mee te helpen met koken en wat is er leuker dan bij het ontbijt een vrolijk gekleurde kerstboom van brood? Of pak uit met bolletjes met cranberry abrikozenchutney en geitenkaas! Een verrassend lekkere combinatie van hartig en zoet voor het ontbijt. Of geniet van crueslitaartjes met chocolademousse en amandel.

Serveer broodjes en hapjes op een mooie witte schaal, gebruik uw mooiste glazen voor thee, koffie, sap en smoothies en geniet van het eten en vooral van elkaar!

Op al onze overige kerstpagina’s vindt u nog veel meer leuke tips, weetjes en links naar recepten voor brunch, lunch, diner en dessert! Online vindt u de inspiratie en recepten, in onze winkels de ingrediënten voor een sfeervol kerstfeest.

Genieten van Kerst begint bij uw MCD!
© MCD Supermarkten 2019 - Privacybeleid - site by AmpedMijn dichtstbijzijnde MCD Supermarkt is

Kies uw locatie en toon de aanbiedingen die voor u van belang zijn!

×

Mijn dichtstbijzijnde MCD Supermarkt is

Kies uw locatie en toon de aanbiedingen die voor u van belang zijn!

Zoek mijn dichtstbijzijnde MCD Supermarkt

×