MCD Supermarkt

Mijn MCD Aagtekerke

Kies hier uw winkel

Diner

Met het kerstdiner kunt u alle kanten op, van koud tot warm, 1 gang tot 6 gangen en van vlees, vis tot vegetarisch. Bent u een ervaren kok of beginnend, met Kerst is alles mogelijk!

Een avondje gourmetten, steengrillen of (kaas)fonduen is altijd goed. Met zijn allen aan tafel bakken en braden en alles naar eigen wens bereiden. Makkelijk voor de gastheer of –vrouw en gezellig en zonder stress, want alles kan van tevoren klaargezet worden. Uw gasten kunnen tijdens het gourmetten ook zelf een
rodewijn-chocoladesaus maken.

Denk bij een diner met meerdere gangen ook eens aan verschillende soorten gerechten zoals vis, vlees en vegetarisch. Door af te wisselen met verschillende smaken (zoet, hartig, zuur) zet u een heel verrassend menu op tafel waar iedereen van smult!

Als voorgerecht kunt u bijvoorbeeld
geitenkaasbuideltjes maken, een makkelijk en vegetarisch gerechtje. Een tussengerechtje met een combinatie van vlees en vis en als hoofdgerecht een klassiek gevulde kalkoenfilet. Sluit je diner af met een zoet nagerecht zoals een chocolade-kwarktrifle met mango. Een diner met voor ieder wat wils!

Maar een diner met aardappels, groente en vlees is natuurlijk ook een optie. Wilt u het iets luxer maken, kies dan voor een sausje bij de groente, een rollade of een flinke moot vis en gebakken aardappeltjes of pommes Duchesse. Zo maakt u van een gewone maaltijd toch iets exclusiefs!

Op al onze overige kerstpagina’s vindt u nog veel meer leuke tips, weetjes en links naar recepten voor
ontbijt, brunch, lunch en dessert! Online vindt u de inspiratie en recepten, in onze winkels de ingrediënten voor een sfeervol kerstfeest.

Genieten van Kerst begint bij uw MCD!
© MCD Supermarkten 2019 - Privacybeleid - site by AmpedMijn dichtstbijzijnde MCD Supermarkt is

Kies uw locatie en toon de aanbiedingen die voor u van belang zijn!

×

Mijn dichtstbijzijnde MCD Supermarkt is

Kies uw locatie en toon de aanbiedingen die voor u van belang zijn!

Zoek mijn dichtstbijzijnde MCD Supermarkt

×