MCD Supermarkt

Mijn MCD Aagtekerke

Kies hier uw winkel

Uniek roomijs van NatuurBoeren

Het is volop feest in onze winkels. Met de kerst voor de deur, lichten wij graag een uniek dessertproduct uit: roomijs van NatuurBoeren. Wat ons betreft perfect om een feestelijk diner mee af te sluiten. In dit blog nemen we u graag mee in de productie van NatuurBoeren Roomijs:

Productie van NatuurBoeren Roomijs: ambachtelijk en biologisch
NatuurBoeren Roomijs wordt op ambachtelijke wijze gemaakt van biologische dagverse volle melk, afkomstig van oud-Hollandse runderen van de Stichting NatuurBoeren Hart voor Biodiversiteit. De koeien lopen van het vroege voorjaar tot de late herfst in uitgestrekte natuurgebieden en staan 's winters op stal waar ze worden gevoerd met weidehooi uit de natuurgebieden. Van de volle melk wordt roomijs gemaakt in de gecertificeerde IJsfabriek te Doetinchem.

Met NatuurBoeren Roomijs helpt u mens, dier en milieu
Door te genieten van dit exclusieve oer-Hollandse NatuurBoeren Roomijs, draagt u bij aan het beheer van Nederlandse natuurgebieden en de instandhouding van zeldzame oud-Hollandse runderrassen, zoals de Blaarkop, MRIJ, Lakenvelder en Fries-Hollandse runderen. Lekker roomijs voor jou én een positieve bijdrage aan mens, dier en milieu. Klinkt dat niet als een goede match?

Welk NatuurBoeren Roomijs is jouw favoriet?
Neem eens een kijkje in het vriesvak van jouw MCD. Met volop keuze uit de lekkere smaken van NatuurBoeren, is er voor ieder een favoriete smaak roomijs. De verpakkingen hebben een handig formaat, waardoor u makkelijk kunt combineren. Welke neemt u mee voor het feestdagendessert? 
© MCD Supermarkten 2018 - Privacybeleid - site by AmpedMijn dichtstbijzijnde MCD Supermarkt is

Kies uw locatie en toon de aanbiedingen die voor u van belang zijn!

×

Mijn dichtstbijzijnde MCD Supermarkt is

Kies uw locatie en toon de aanbiedingen die voor u van belang zijn!

Zoek mijn dichtstbijzijnde MCD Supermarkt

×