MCD Supermarkt

Mijn MCD Aagtekerke

Kies hier uw winkel

Niets aan toe te voegen: appelmoes

Bij het avondeten hoort natuurlijk een schep appelmoes: dit typisch Nederlandse product is niet weg te denken bij de warme maaltijd. Als kind wist je al dat alles lekkerder werd met een schepje appelmoes en waarom zou je dat nu niet meer doen?

Appelmoes is lekker zoet en kan overal bij gegeten worden. Jammer genoeg heeft het van zijn glans wat verloren door de vele suikers die eraan worden toegevoegd. Maar gelukkig is er sinds dit jaar appelmoes van Severo: 100% natuurlijk met 0% toegevoegde suikers. Deze appelmoes wordt gemaakt van alleen maar appels en verder niks.

100% appelmoes
Houd je van een gladde appelmoes of houd je van stukjes erin? Severo heeft het allebei en allebei is het net zo lekker. De appelmoes is vol van smaak en lekker zoet, je merkt niet dat er geen suiker aan is toegevoegd. De appels voor deze appelmoes worden verhit, maar niet zo lang als traditioneel wordt gedaan. Hierdoor blijft de zoete smaak van de appels behouden en zijn er dus geen toevoegingen nodig.

Wist je dat in een pot appelmoes van 370 ml zo’n 3 tot 4 appels zijn verwerkt. En in een pot van 580 ml zo’n 5 tot 7 appels? Per 100 ml Severo appelmoes eet je dus ongeveer 1 appel!

100% appelmoes van Severo haal je nu extra voordelig bij jouw MCD-supermarkt.
© MCD Supermarkten 2018 - Privacybeleid - site by AmpedMijn dichtstbijzijnde MCD Supermarkt is

Kies uw locatie en toon de aanbiedingen die voor u van belang zijn!

×

Mijn dichtstbijzijnde MCD Supermarkt is

Kies uw locatie en toon de aanbiedingen die voor u van belang zijn!

Zoek mijn dichtstbijzijnde MCD Supermarkt

×