MCD Supermarkt

Mijn MCD Aagtekerke

Kies hier uw winkel

Heerlijke wijnen van MCD!

Het einde van de zomer komt in zicht. Kinderen gaan weer naar school en ouders weer aan het werk. Het duurt niet lang meer voor de herfst haar intrede doet. Eerst wilt u natuurlijk nog even genieten van een fijne nazomer. En wat is een nazomerse avond nu zonder een heerlijk glas wijn?

Zorgvuldig selectieproces

Onze wijnspecialist is altijd op zoek naar de lekkerste, meest bijzondere wijnen uit diverse streken. Voordat een wijn wordt toegevoegd aan onze wijnselectie, doorloopt deze een zorgvuldig proces van proeven, ruiken en keuren.

Betaalbare kwaliteitswijnen

Bij MCD bieden wij u een ruim assortiment aan heerlijke wijnen in diverse prijsklassen. Onze inkopers hebben niet alleen een enorme passie voor wijn, maar ook een fijne neus en gevoelige smaakpapillen. Dit maakt dat wij u kunnen garanderen dat wij u betaalbare wijnen kunnen bieden met een fantastische smaak en van uitstekende kwaliteit.

Huiswijnen

U kunt bij ons terecht voor diverse, scherp geprijsde huiswijnen. Wat dacht u van een heerlijke rode wijn, een frisse zoete wijn of een zomerse rosé? Onze wijnen zijn verkrijgbaar in literflessen of in handige meeneemflesjes van 250 ml. Dit is vooral handig voor eenpersoonshuishoudens! Onze wijnen zijn onder andere afkomstig uit Zuid-Afrika, Spanje, Chili, Frankrijk, Duitsland en Australië.

Voor welke wijn gaat u naar MCD?

Tip: iedere maand selecteren wij voor u een ‘wijn van de maand’. Deze wijn is dan een maand lang voordelig geprijsd, speciaal voor u!
© MCD Supermarkten 2018 - Privacybeleid - site by AmpedMijn dichtstbijzijnde MCD Supermarkt is

Kies uw locatie en toon de aanbiedingen die voor u van belang zijn!

×

Mijn dichtstbijzijnde MCD Supermarkt is

Kies uw locatie en toon de aanbiedingen die voor u van belang zijn!

Zoek mijn dichtstbijzijnde MCD Supermarkt

×