MCD Supermarkt

Mijn MCD Aagtekerke

Kies hier uw winkel

Granola van Yespers

Nieuw in het assortiment van Boon’s Markt zijn de granola’s van Yespers. De basis van deze granola’s bestaat uit havervlokken. De vlokken worden mild geroosterd met een klein beetje overgebleven fruit en vruchtensap. Daardoor worden ze heerlijk knapperig en hebben een heel licht zoet smaakje.

Doordat er verder geen honing, suiker of andere zoetmakers gebruikt worden tijdens het bakken blijft het een erg puur product. De granola bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten, daardoor kun je af en toe een pitje tegenkomen.

Yespers heeft zich tot doel gesteld dat zij armoede in de wereld willen tegengaan, honger willen stoppen en staan voor een verantwoordelijke productie en consumptie. Doordat eten impact heeft op de natuur kijkt Yespers bij de ontwikkeling en productie van de granola hoe zij dit zo duurzaam mogelijk kunnen doen. U een lekker ontbijt, samen een betere wereld. Daar gaat Yespers voor.

Granola wordt meestal als ontbijt of lunch gegeten met yoghurt, maar kun je ook gebruiken bij het bakken van koekjes. In ons assortiment vind je drie soorten granola van Yespers: appel&rozijn, cashew&wortel en kokos&kers. Probeer ze alle drie!
© MCD Supermarkten 2018 - Privacybeleid - site by AmpedMijn dichtstbijzijnde MCD Supermarkt is

Kies uw locatie en toon de aanbiedingen die voor u van belang zijn!

×

Mijn dichtstbijzijnde MCD Supermarkt is

Kies uw locatie en toon de aanbiedingen die voor u van belang zijn!

Zoek mijn dichtstbijzijnde MCD Supermarkt

×