MCD Supermarkt

Mijn MCD Aagtekerke

Kies hier uw winkel

Een gezonde leefstijl met vers fruit

In de koude wintermaanden liggen griep en verkoudheid op de loer. Voldoende vitamines, mineralen en voedingsvezels helpen je weerstand te verhogen en griep en verkoudheid te verdrijven. Deze gezonde voedingsstoffen zitten vooral in lekkere, verse groente en fruit. En daar heeft MCD dagelijks een groot vers aanbod in!

Onze telers dichtbij
Doordat wij rechtstreeks contact hebben met telers (niet alleen in de regio, maar ook in de rest van Nederland en daarbuiten) hebben wij de meest verse producten in de winkels liggen. Doordat we onze groente bij de kweker, tijdens het transport en in de winkel controleren op kwaliteit kunt u ervan uitgaan dat u de lekkerste groente en fruit in onze winkels vindt.

Groente en fruit als boost voor de gezondheid
In groente en fruit zitten heel veel vitaminen, mineralen en voedingsvezels. Voedingsstoffen die je gezondheid een boost geven. Groente kun je de hele dag eten, denk aan komkommer in plakjes op brood, snoeptomaatjes als tussendoortje of groente als maaltijd. Hetzelfde geldt voor fruit: stukjes fruit in je ontbijt, geperst als sap of verwerkt tot smoothie, als tussendoortje of salade. Er is altijd een passende gelegenheid voor een lekkere, gezonde snack, maaltijd of vruchtensap.

Pers sinaasappels vers
Bij onze MCD-filialen vind je behalve verse groente en fruit om te eten, ook sinaasappels die je vers kunt persen. Verser dan dit kan bijna niet! Met één druk op de knop heb je een flesje vers sap. In veel van onze winkels kun je daarnaast ook je eigen smoothie tappen. Zo makkelijk kom je bijna nergens aan iets lekkers, gezonds én vers!

Wij helpen u met ons grote en diverse aanbod groente en fruit het griepseizoen door. En behalve goed voor de innerlijke mens, staat een goed gevulde fruitschaal met fruit ook prachtig op tafel!

Mist u een groente- of fruitsoort of wilt u meer weten over de herkomst of smaak, vraag het dan aan één van onze groentemedewerkers.
© MCD Supermarkten 2018 - Privacybeleid - site by AmpedMijn dichtstbijzijnde MCD Supermarkt is

Kies uw locatie en toon de aanbiedingen die voor u van belang zijn!

×

Mijn dichtstbijzijnde MCD Supermarkt is

Kies uw locatie en toon de aanbiedingen die voor u van belang zijn!

Zoek mijn dichtstbijzijnde MCD Supermarkt

×