MCD Supermarkt

Mijn MCD Aagtekerke

Kies hier uw winkel

In de spotlights: BK Flow steelpan

Onze BK-spaaractie is in volle gang. Hoeveel zegels heb jij al gespaard? Komende weken lichten wij de pannen uit de set uit. Deze week in de spotlights: BK Flow steelpan. Wij vinden deze pan een musthave voor in de keuken! Waarom? Dat lees je in dit blog.

Waar gebruik je de BK Flow steelpan voor?
De BK Flow steelpan is zeer geschikt voor het bereiden van sauzen, zoals een bearnaisesaus voor bij een mooi stuk zalm. Verse zalm vind je uiteraard bij jouw MCD op de versafdeling.

De boodschappen voor de saus zijn:

  • 3 sjalotten
  • 4 takjes dragon
  • 1 theelepel dille
  • 3 eetlepels blanke azijn
  • 1,5 dl witte wijn
  • 4 eidooiers
  • 200 gram boter
  • peper en zout

Voor de saus hak je de dragon en sjalotten fijn. Giet azijn en witte wijn in de steelpan. Voeg hier wat vocht aan toe (bijvoorbeeld kookvocht van gepocheerde zalm). Klop de eidooiers in gesmolten boter. Dit doe je au bain-marie met een kom boven kokend water. Klop net zo lang tot de saus gebonden is. Laat de saus niet te heet worden, anders gaat het schiften. Breng de saus op smaak met de kruiden en specerijen.

Unieke pannen
Wat maakt deze pan, net zoals de andere pannen uit de serie, zo gebruiksvriendelijk en uniek? De Flow-pannen zijn voorzien van een handig afgietsysteem. Je vergrendelt de deksel door deze een kwartslag te draaien. Zo giet je op een veilige manier met twee handen de pan af. Ander prettig feitje: de pannen warmen extreem snel op en de warmte wordt gelijkmatig verdeeld. De pannen uit de serie zijn geschikt voor alle warmtebronnen. Heb je thuis inductie? Dan kun je met deze pannen óók uit de voeten!

Over de spaaractie
Tot en met zaterdag 25 november 2017 spaar je voor hoge korting op BK kookpannen! Bij elke € 5,- aan boodschappen krijg je een zegel en bij 40 zegels is de spaarkaart vol. Met een volle spaarkaart krijgt je tot 75% korting op de vijf verschillende BK Flow-pannen. Lees meer over de spaaractie en de actievoorwaarden.

Bron: BK
© MCD Supermarkten 2018 - Privacybeleid - site by AmpedMijn dichtstbijzijnde MCD Supermarkt is

Kies uw locatie en toon de aanbiedingen die voor u van belang zijn!

×

Mijn dichtstbijzijnde MCD Supermarkt is

Kies uw locatie en toon de aanbiedingen die voor u van belang zijn!

Zoek mijn dichtstbijzijnde MCD Supermarkt

×