MCD Supermarkt

Mijn MCD Aagtekerke

Kies hier uw winkel

In de spotlights: BK Flow kookpan

Hoe ver is jouw BK Flow pannenset al compleet? Deze week lichten we een pan uit de set uit: de kookpan! Met drie verschillende maten, is er altijd één perfect voor jouw kookkunsten. Wat kun je bijvoorbeeld klaarmaken in deze onmisbare kookpannen? Wij nemen je graag mee in een authentiek Italiaans recept.

Penne pollo pomodori in een goede flow
De BK Flow kookpan is er in klein, middel en groot. Zo bereid je eenvoudig kleine porties, aardappelen en pasta’s of groentegerechten. Een perfect recept voor de grote versie is penne pollo pomodori. Welke boodschappen haal je hiervoor in huis?  


 

Benodigdheden voor 4 personen:
350 gram penne
200 gram kipfilet (in blokjes)
400 gram cherry-/kerstomaatjes (gehalveerd)
4 teentjes knoflook (fijngehakt)
1 bosje basilicum (blaadjes gescheurd)
1 theelepel gedroogde rozemarijn of
1 theelepel gedroogde oregano
1 eetlepel tomatenpuree
2 eetlepels olijfolie

Hoe maak je dit lekkere eenpansgerecht klaar? Leg alle droge ingrediënten in de grote BK Flow kookpan. Giet de olijfolie en 1 liter water in de pan en breng het geheel aan de kook terwijl je de pasta losroert. Kook de pasta in de saus al roerend in circa 10 minuten beetgaar. Zo zet je dus het hele recept simpel en snel op tafel en maak je slechts één pan vies. Maak de pasta extra lekker door het te bestrooien met Parmezaanse kaas of pangrattato. Een wijntip voor bij de pasta pollo pomodori is Chardonnay.

Het gehele recept bekijk je op www.boodschappen.nl.
 

Wat maakt de BK Flow pannen uniek?
De Flow-pannen zijn voorzien van een handig afgietsysteem. Mocht je kiezen voor een ander gerecht dan een eenpansgerecht? Dan kun je pasta, aardappelen of groenten gewoon veilig afgieten. Hoe? Je vergrendelt de deksel door deze een kwartslag te draaien. Dan kun je met twee handen afgieten en hoef je de deksel niet zelf vast te houden. Ander mooi feitje: de pannenlijn is geschikt voor alle warmtebronnen. De pannen warmen snel op en de warmte wordt gelijkmatig verdeeld. Altijd een goed resultaat. Wel zo handig voor iedere keukenprins of -prinses.

Over de spaaractie
De BK-spaaractie is in volle gang. Bij elke € 5,- aan boodschappen krijg je een zegel en bij 40 zegels is de spaarkaart vol. Tot en met zaterdag 25 november 2017 spaar je dan voor hoge korting op BK kookpannen. Met een volle spaarkaart krijgt je tot 75% korting op de vijf verschillende BK Flow-pannen. Meer weten over de actie? Lees meer over de spaaractie.

Bronnen: BK en boodschappen.nl
© MCD Supermarkten 2018 - Privacybeleid - site by AmpedMijn dichtstbijzijnde MCD Supermarkt is

Kies uw locatie en toon de aanbiedingen die voor u van belang zijn!

×

Mijn dichtstbijzijnde MCD Supermarkt is

Kies uw locatie en toon de aanbiedingen die voor u van belang zijn!

Zoek mijn dichtstbijzijnde MCD Supermarkt

×