MCD Supermarkt

Mijn MCD Aarle-Rixtel

Kies hier uw winkel

Boonacker in een nieuw jasje

Onze eigen huisbakker bereidt het Boonacker brood op ouderwets ambachtelijke wijze voor ons. Het brood wordt dagelijks vers voor u afgebakken in onze winkels. Met ons Boonacker brood zet u een heerlijk brood met knapperige korst op tafel.

Boonacker brood wordt met uitsluitend de beste grondstoffen bereid. Het rijs- en bakproces is zorgvuldig op elkaar afgestemd zodat u een hoogwaardig kwalitatief brood hebt. Doordat het brood op deze ambachtelijke wijze wordt gemaakt, heeft het de geur en smaak van het brood ‘van toen’.

Het brood blijft dagenlang vers doordat er rogge aan wordt toegevoegd en door het langdurige bereidingsproces. Hierdoor ontstaan ook de specifieke smaak en aroma van het brood. Het brood bevat geen E-nummers en toevoegingen: wat u ziet, is wat u krijgt!

Om de ambachtelijkheid van het Boonacker brood te benadrukken, zit het brood vanaf nu in een nieuwe zak. De zak, voorzien van het nieuwe logo, straalt de pure ambacht uit waarmee het brood gebakken is. De kwaliteit van de zak is nog steeds hoogwaardig zodat uw brood net zo vers blijft als u al van ons brood gewend was.
© MCD Supermarkten 2022 - Privacybeleid - site by AmpedMijn dichtstbijzijnde MCD Supermarkt is

Kies uw locatie en toon de aanbiedingen die voor u van belang zijn!

×