MCD Supermarkt

Mijn MCD Aagtekerke

Kies hier uw winkel

In de spotlights: BK Flow soeppan


Je kunt nog tot en met zaterdag 25 november zegels sparen voor onze BK-spaaractie. Heb jij de BK Flow pannenset al (bijna) compleet? Ook deze week lichten we een van de pannen uit. Als laatste in de spotlights: de BK Flow soeppan. Uitermate geschikt voor soepen, stamppot en mosselen. Wil je weten wat je allemaal kunt bereiden in deze nieuwe pannenaanwinst? Lees dan snel verder.


Kies jij voor soep, mosselen of stamppot?
Mosselen, soeprecept, stamppot… De BK Flow soeppan is ruim genoeg voor grote porties. Wat maak jij graag klaar? Wij geven je vast tips:
 

  1. Winterse soepen
    Met de winter voor de deur, klinkt een warme kop soep niet verkeerd. Van vrijwel alle groenten kun je een lekkere soep maken. Wat dacht je van courgettesoep, broccolisoep of wortelsoep? Deze soepen worden waarschijnlijk niet dagelijks bereid, maar zijn zeker de moeite waard! Een soep die je écht niet kunt vergeten dit najaar: pompoensoep. Deze maak je extra lekker met een heet pepertje en een flinke snuf kruiden.

  2. Stamppotten met een twist
    Bij Hollandse pot denk je vaak meteen aan boerenkool, hutspot en zuurkool. Tegenwoordig zijn er zo veel variaties op deze populaire stamppotten. Deze willen we je niet onthouden: voeg puntpaprika toe aan je andijviestamppot, kies voor kerriezuurkool met geruld gehakt of maak eens een stamppot van verse spinazie en zoete aardappelen.

  3. Mosselen op een ander moment
    Doorgaans eten we mosselen vlak na de zomer. De BK Flow soeppan is dus van alle markten thuis én te gebruiken in elk seizoen. Voor een klassieke, Zeeuwse mosselpan heb je immers een grote pan nodig. Breng je mosselen op smaak met prei, ui, laurierblaadjes en witte wijn.

BK Flow pannen, perfect voor iedere keuken

Bij MCD spaar je nu voor vijf pannen uit de Flow serie van BK: drie kookpannen (van 16, 18 en 20 cm), een steelpan van 16 cm en een soeppan van 24 cm. De BK Flow pannen zijn van rvs en hebben een uniek afgietsysteem. Door het deksel een kwartslag te draaien, kunnen de pannen eenvoudig worden afgegoten. De pannen zijn bovendien geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Wat ons betreft is deze set onmisbaar in iedere keuken.

Heb jij suggesties voor een soeprecept? Weet jij ons te verrassen met een unieke stamppot? Of heb jij tips voor de bereiding van mosselen? Laat het ons weten op social media!
© MCD Supermarkten 2018 - Privacybeleid - site by AmpedMijn dichtstbijzijnde MCD Supermarkt is

Kies uw locatie en toon de aanbiedingen die voor u van belang zijn!

×

Mijn dichtstbijzijnde MCD Supermarkt is

Kies uw locatie en toon de aanbiedingen die voor u van belang zijn!

Zoek mijn dichtstbijzijnde MCD Supermarkt

×