MCD Supermarkt

Mijn MCD Aagtekerke

Kies hier uw winkel

Het is Pink Ribbon maand bij MCD!

Oktober is zoals elk jaar weer de maand waarin de strijd tegen borstkanker centraal staat. Veel mensen (één op de zeven vrouwen) komen in aanraking met deze vreselijke ziekte en daarmee ook hun partner en gezin/familie. MCD wil het onderzoek naar borstkanker, dat Pink Ribbon doet, graag ondersteunen. Daarom hebben we deze maand diverse acties waarmee u ons kunt helpen dit goede doel steunen.

Statiegeldactie
In de maand oktober kunt u bij MCD uw statiegeld doneren aan Pink Ribbon. In de winkel staat een houten inzamel box waar u tot en met zaterdag 28 oktober uw statiegeld bon kunt inleveren. Na de actie worden alle bonnen bij elkaar opgeteld en het bedrag dat daaruit komt zal worden verdubbeld!

Pink ribbon aanbieding
Daarnaast hebben we in de vier actieweken in oktober (week 40 tot en met 43) ook speciale aanbiedingen. Wanneer u deze aanbiedingen koopt, wordt een gedeelte van het aankoopbedrag gedoneerd aan Pink Ribbon. Kijk wekelijks in onze folder voor de Pink Ribbon aanbieding van de week. Deze week zijn het de heerlijke tompoucen van onze bakker! Wist u trouwens al dat u deze tompoucen ook heel gemakkelijk online kunt bestellen? Uiteraard wordt ook van de online bestelde tompoucen een gedeelte van het aankoopbedrag aan Pink Ribbon gedoneerd.

Doneren voor Altena Rond
Naast de statiegeldactie én de speciale Pink Ribbon aanbiedingen wilden we dit jaar nog meer doen om het goede werk van Pink Ribbon te kunnen steunen. Op zaterdag 14 oktober zullen 500 deelnemers verzamelen op Fort Altena in Werkendam om een prachtige wandeltocht van bijna 17 km te maken, ten bate van Pink Ribbon. Het inschrijfgeld voor de wandeltocht gaat naar Pink Ribbon en alle deelnemers laten zich ook sponsoren, waardoor we een inmiddels al een heel mooi bedrag aan Pink Ribbon kunnen overhandigen. Kent u iemand die meeloopt met Altena Rond en wilt u deze persoon sponsoren en daarmee dit goede doel steunen? Ga dan naar www.altenarond.nl.
© MCD Supermarkten 2019 - Privacybeleid - site by AmpedMijn dichtstbijzijnde MCD Supermarkt is

Kies uw locatie en toon de aanbiedingen die voor u van belang zijn!

×

Mijn dichtstbijzijnde MCD Supermarkt is

Kies uw locatie en toon de aanbiedingen die voor u van belang zijn!

Zoek mijn dichtstbijzijnde MCD Supermarkt

×