MCD Supermarkt

Mijn MCD Aarle-Rixtel

Kies hier uw winkel

Spaar alleen deze week nog jouw -GRATIS- Kidz in de Keuken sticker-verzamelkookboek compleet!

Spaar alleen deze week nog jouw -GRATIS- Kidz in de Keuken sticker-verzamelkookboek compleet!

Bij elke €10 aan boodschappen ontvang je één stickerpack én bij nóg eens 6 spaarkoopjes uit de actiefolder ontvang je extra stickerpacks. In de stickerpacks zitten 2 verzamelstickers voor in het Kidz in de Keuken kookboek, 2 funstickers (die je overal en nergens kan opplakken) en 1 battlekaart.

Verzamel alle 36 verzamelstickers en maak jouw Kidz in de Keuken sticker-verzamelkookboek compleet! Met het vrolijke Kidz in de Keuken sticker-verzamelkookboek bereid je 20 lekkere en gekke recepten helemaal zélf! Van hamburgersoep tot fruitige regenboogjes, van banana hot dogs tot luie loempiaatje. Voor wie kook jij vandaag?

Naast de stickers zijn er óók in totaal 24 coole Battlekaarten te verzamelen, waarmee je het Kidz in de Keuken Battlespel kan spelen! In ieder stickerpack zit 1 Battlekaart. Bekijk de spelregels van dit kaartspel in het Kidz in de Keuken sticker-verzamelkookboek, dat verkrijgbaar is voor € 0,50,- bij de kassa!

Wij wensen jou (en iedereen die jou helpt met sparen) superveel spaar- en kookplezier toe!

LET OP: De Kidz in de keuken stickerpacks en stickerverzamel-kookboeken zijn verkrijgbaar zolang de winkelvoorraad strekt. Hiervoor geldt dus OP=OP.

Klik hier voor meer informatie over de actievoorwaarden van deze spaaractie:
KLIK HIER VOOR DE ACTIEVOORWAARDEN
© MCD Supermarkten 2022 - Privacybeleid - site by AmpedMijn dichtstbijzijnde MCD Supermarkt is

Kies uw locatie en toon de aanbiedingen die voor u van belang zijn!

×