>Over MCD
>Werken bij
Home

MIJN MCD IN DE BUURT

Vacatures MCD supermarkten

Wie wordt onze nieuwe collega?

De levensmiddelenhandel is altijd in beweging en nooit saai. Wij zijn een dynamisch bedrijf met heel veel verschillende bedrijfsonderdelen en functies, van chauffeur tot kassamedewerker tot magazijnmedewerker en van medewerker financiële administratie tot medewerker vleeswaren tot zaterdaghulp. We staan met z'n allen voor één klus, namelijk onze klanten minimaal datgene bieden waar zij op rekenen en als het kan zelfs hun verwachting overtreffen.

MCD Supermarkten zijn full-service supermarkten met service en vers hoog in het vaandel. Werken bij MCD Supermarkten houdt onder andere in om samen met je collega's (cq teamgenoten) er elke dag voor te zorgen dat onze missie waargemaakt wordt! Deze missie luidt: Mijn supermarkt zorgt iedere dag voor het beste vers, vriendelijke service en veel voordeel.

Medewerkers van MCD supermarkten zijn dan ook enorm klantgericht, ze zijn gedreven, stellen hoge eisen aan hun werk en kunnen goed samenwerken. Onze medewerkers werken met plezier en stralen dat ook uit. Dit blijkt bijvoorbeeld ook uit het feit dat we al 5 keer verkozen zijn tot díe supermarkt met het meest vriendelijke personeel. Hier zijn wij ongelofelijk trots op!

Werken bij MCD Supermarkten wil zeggen werken met plezier tegen goede arbeidsvoorwaarden. MCD Supermarkten is een stabiel bedrijf dat in aantal winkels groeit. Met elkaar werken wij aan een bedrijfscultuur met korte en directe lijnen waarin de kwaliteit en zelfontplooiing van onze mensen centraal staat. Binnen MCD Supermarkten zijn er dan ook voldoende doorgroeimogelijkheden en veel ruimte voor interne of externe opleidingen, cursussen en trainingen.

Wil je ook aan de slag bij ons?

Kijk dan hieronder naar de actuele vacatures of neem voor meer informatie contact op met de afdeling Personeelszaken van MCD Supermarkten, t.a.v. Monique Jacobs, Postbus 235, 3360 AE in Sliedrecht of per mail aan werkenbij@mcd-supermarkt.nl.

Je kunt ook altijd binnenlopen in één van onze vestigingen en vragen naar de supermarktmanager.


 
MCD Hellevoetsluis


Voor onze winkel in Hellevoetsluis zoeken wij nu:

Hulpkrachten voor de versafdelingen m/v

De belangrijkste taak is het op een correcte wijze helpen en adviseren van klanten, het verwerken van producten en het verzorgen van de afdeling. Wat verder héél belangrijk is: je bent hét visitekaartje van ons bedrijf!

Klantgericht denken en handelen staat bij ons op nummer 1, maar ook goed samen kunnen werken, inzet en resultaatgerichtheid vinden wij heel belangrijk. Voor deze functie geldt een dienstverband van minimaal 2 en maximaal 12 uur per week.

De werktijden kunnen liggen tussen maandag en zaterdag met name de ochtenduren (vanaf 07.00 uur). Twee weken van tevoren is de planning bekend.


Indien je interesse hebt nodigen wij je uit een brief te schrijven of mail te sturen naar onderstaand adres o.v.v. Vacature hulpkracht vers Hellevoetsluis. Je kunt ook even naar de winkel gaan en vragen naar een sollicitatieformulier.

MCD Werkendam

Voor onze vestiging in Werkendam zoeken wij:

Vulploegmedewerkers m/v

Onze missie is: mijn supermarkt zorgt iedere dag voor het beste vers, vriendelijke service en veel voordeel. Wij zijn dan op zoek naar vulploegmedewerkers die bij onze missie passen en die hun handen uit de mouwen willen steken om samen met ons deze uitdaging aan te gaan!

De belangrijkste taak is het aanvullen van de diverse artikelgroepen, rekening houdend met richtlijnen en voorschriften inzake presentatiewijze. Klantgericht denken en handelen staat bij ons op nummer 1, maar ook goed samen kunnen werken, inzet en resultaatgerichtheid vinden wij heel belangrijk. Je werkt minimaal 2 en maximaal 12 uur per week, met name op donderdag en vrijdagmiddag en -avond.

Indien je interesse hebt nodigen wij je uit een brief te schrijven of mail te sturen naar onderstaand adres o.v.v. Vacature vulploegmedewerker Werkendam. Je kunt ook even naar de winkel gaan en vragen naar een sollicitatieformulier.


Distributiecentra Sliedrecht en Ridderkerk

Boon Sliedrecht BV is een groothandel in levensmiddelen en verse producten met distributiecentra in Sliedrecht en Ridderkerk. Door een zeer vernuftig en uitgekiend logistiek proces zorgen zij voor een optimale belevering van de producten aan diverse afnemers, waaronder het eigen supermarktbedrijf MCD supermarkten. Wij hebben nu, vanwege groei van ons bedrijf, een aantal vacatures in zowel Sliedrecht als Ridderkerk.


Voor onze distributiecentra in Sliedrecht en Ridderkerk zijn wij specifiek voor de zaterdagen op zoek naar:

Magazijnmedewerkers m/v

Je voornaamste taak is het verzamelen van orders en deze gereed maken, op een zodanige wijze dat de orders tijdig en in de juiste samenstelling (producten, aantallen) voor verzending beschikbaar zijn.

Wij denken dat dit een hele leuke functie naast je school kan zijn.

Functie-eisen:
- Uiteraard werk je zeer nauwkeurig, graag in teamverband en kunnen wij van je op aan
- Je beheerst de Nederlandse taal
- Je bent flexibel en serieus

Indien je interesse hebt nodigen wij je uit te mailen naar werkenbij@boon-groep.nl o.v.v. Vacature zaterdagbaan magazijn.

Voor ons distributiecentrum in Sliedrecht zijn wij met spoed op zoek naar:

Chauffeurs m/v

Je transporteert goederen van het DC (Distributiecentrum) naar klanten op basis van een routeplanning. Je laadt en lost de vrachtwagen bij de klanten en het DC. Je voert de administratie met betrekking tot het transport (oa goederenregistratie, tachoschijf enz). Je onderhoudt contacten met onze klanten en bent in die zin het visitekaartje van ons bedrijf.

Dit betreft een fulltime functie van 40 uur. Je kunt ingeroosterd worden van maandag tot en met zaterdag.

Functie-eisen:
- Uiteraard werk je zeer nauwkeurig en kunnen wij van je op aan
- Je bent flexibel en klantgericht
- Je beheerst de Nederlandse taal
- Rijbewijs B/C/E met chauffeursdiploma
- Fulltime


Indien je interesse hebt nodigen wij je uit een brief te schrijven of mail te sturen naar onderstaand adres o.v.v. Vacature Sliedrecht chauffeur.


Voor ons distributiecentrum in Sliedrecht zijn wij ook op zoek naar:

Oproep chauffeurs m/v voor met name de zaterdag

Functie-eisen
- op oproepbasis
- je beheerst de Nederlandse taal
- geldig vrachtwagenrijbewijs

Indien je interesse hebt nodigen wij je uit een brief te schrijven of mail te sturen naar onderstaand adres o.v.v. Vacature Sliedrecht oproepchauffeur.

 Indien je interesse hebt in één van bovenstaande vacatures nodigen wij je uit een korte en bondige brief met uitgebreide c.v. te sturen naar MCD Supermarkten, T.a.v. Hoofd P&O Monique Jacobs, Postbus 235, 3360 AE te Sliedrecht o.v.v. de vacature en de betreffende winkel of per email naar werkenbij@mcd-supermarkt.nl.
Je kunt uiteraard ook altijd binnenlopen in onze winkel en vragen naar de supermarktmanager.


Acquisities n.a.v. deze advertentie worden niet op prijs gesteld.

 Het Vinkje. Een bewuste keuze.

U dient elke dag al genoeg keuzes te maken. Bij MCD helpen wij u daarom graag om te kiezen voor bewuste boodschappen. De groene en blauwe vinkjes op de producten helpen u hierbij.             Lees meer >>>